Ürünün Tanımı:
İçme sütün üretiminde kullanılabilecek nitelikteki çiğ sütün özel tesis ve cihazlarda standardize ve homojenize edilmeden pastörizasyon işlemine tabi tutulduktan hemen sonra, kısa sürede 4 °C ± 2 °C’a soğutulmasıyla elde edilen içme sütü olarak kullanılan süttür.
Ürün üretiminde kullanılan hammaddeler, yardımcı maddeler ve katkı maddeleri:
Menşei: Türkiye
GDO durumu: GDO değildir.
Alerjen durumu: Laktoz içermesi nedeniyle kişiye göre alerjen olabilir.
Hedef Kitle: 1 yaş üzeri ve süte alerjisi olmayan herkes tüketebilir.
Depoloma koşulları:
Pastörize süt muhafaza edilmesi, taşınması ve piyasaya arz edilmesi sürecinde 4 °C ± 2 °C sıcaklıkta soğuk hava deposunda satışa hazır olarak bekletilir.
Ambalajlama özellikleri:
Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Yönetmeliğine uygun olarak pp şişe ve hdpe kapak ambalaj malzemesi kullanılır.
Gramaj: 2000 ml
Raf ömrü: 5 gün
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.