Ürünün Tanımı:
Pastörize edilmiş kremadan tekniğine uygun olarak elde edilmiş, kültürü ilavesi ile özel koku ve tat kazandırılmış en az %82 süt yağı bulunan tereyağıdır.
Ürün üretiminde kullanılan hammaddeler, yardımcı maddeler ve katkı maddeleri:
- Pastörize süt kreması
- Kültür
- PE ambalaj; PP kap ve PVC kapak
Menşei: Türkiye
GDO durumu: GDO değildir.
Alerjen durumu: Laktoz içermesi nedeniyle kişiye göre alerjen olabilir.
Amaçlanan kullanım:
Kahvaltılarda, yemek sırasında ya da yemek dışında tek başına kullanılabilir.
Depoloma koşulları:
Tereyağın muhafaza edilmesi, taşınması ve piyasaya arz edilmesi sürecinde 4 °C sıcaklıklarda soğuk hava deposunda satışa hazır olarak bekletilir.
Ambalajlama özellikleri:
Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Yönetmeliğine uygun PA/PE ambalajda vakum işlemi uygulanarak ambalajlanır. Dış ambalaj olarak karton koli kullanılır.
Gramaj: 250 g, 500 g, 1000 g, 2000 g, 5000 g.
Raf ömrü:
- Kase 2 ay
- Vakumlu ambalaj 6 ay